Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Adnan Oktar Erzurum'a Sevk Edildi

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, tutuklu bulundu Edirne F tipi kapalı Cezaevi'nden güvenlik gerekçesi ile alınarak hava yolu ile Erzurum'a nakledildi.

GÜNCEL 25.04.2022 12:14:00 0
Adnan Oktar Erzurum

Adnan Oktar ''suç işlemek amacıyla örgüt kurma'' ''çocukların cinsel istismarı''  ve '' cinsel saldırı'' dahil birçok suç iddiasıyla 2018' de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Adnan Oktar'ın  kediciklerim dediği kadınları ceza evinden yönetmeye devam ettiği, görüş ünlerinde ziyaretine gelen elemanlarına verdiği talimatlarda  örgütünü ayakta tutmaya çalıştığı öne sürüldü.Adnan Oktar, Adalet Bakanlığı'nın  kararı ile tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenli  kapalı ceza infaz Kurumu'ndan Erzurum Dumlu 1 Nolu  Yüksek Güvenli  kapalı ceza infaz Kurumu'na nakledildi. Hava yoluyla ile Erzurum'a  getirilen Oktar'ın sevki geniş güvenlik önlemleri ve gizlilik içersinde gerçekleştirildi.

Kaynak : Manolya Bulut -Pusula Gazetesi

 

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Jandarma ekiplerince bir ayda arama kaydı bulunan 100 şahıs yakalandı

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °