AK Parti Erzurum Il Baskani Fatih Yesilyurt, Türk milletinin destansi bir mücadeleyle kazandigi 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutladi.

AK Parti Erzurum Il Baskani Fatih Yesilyurt, Türk milletinin destansi bir mücadeleyle kazandigi 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutladi.

1.08.2016 10:25:22 0
AK Parti Erzurum Il Baskani Fatih Yesilyurt, Türk milletinin destansi bir mücadeleyle kazandigi 30 Agustos Zafer Bayrami
AK Parti Erzurum Il Baskani Fatih Yesilyurt, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.Yesilyurt mesajinda, “30 Agustos tarihi vatanimizi isgal edenlere karsi, milletimizin birlik beraberlik ve kardeslik içerisinde verdigi essiz kurtulus destaninin adidir. 30 Agustos 1922 tarihi kahraman ecdadimiz tarafindan, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde canlari pahasina tek yürek, tek millet halinde, özgürlük ve bagimsizligi ugruna Malazgirt’ten Büyük Taarruz’a uzanan kahramanlik destaninin zaferle taçlandirildigi bir tarih oldugunu vurguladi. 30 Agustos 1922 tarihinin milletimizin yeniden dirilisi oldugunu belirten Ak Parti Erzurum Il Baskani Yesilyurt,”Tarihimiz zaferlerle doludur. Bu ülkede yasayan vatan evlatlari düsman isgali ve esaretine karsi her zaman büyük güçlüklerle kurtulus mücadelesi vermistir. En son ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi ordumuz içinde kümelenen azinlik bir cunta olan Fethullahçi Terör Örgütü tarafindan kalkisilan darbe girisimi ile sarsildi.  Baskomutanimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in kararli durusuyla milleti meydanlara çagirmasi ve yapilan bu çagriya halkimizin ayni dakikalar içerisinde meydanlara inerek cevap vermesiyle bir kurtulus mücadelesine daha sahitlik ettik. Bu millet bagimsizlik inancinin ve vatan sevgisinin önünde toplarin, tüfeklerin, tanklarin, uçaklarin yani hiçbir gücün duramayacagini tüm dünyaya bir kez daha göstermis oldu. Aziz milletimiz imanindan aldigi cesareti ve kararliligiyla darbecilerin karsisina dikilerek bu milleti kimsenin dize getiremeyecegini bir daha gösterdi.  Bu vesileyle 30 Agustos Büyük Zaferi’nin yildönümünde basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere vatan ugrunda canini feda eden tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi saygi, rahmet ve sükranla anarak milletimizin Zafer Bayrami’ni kutluyorum.” dedi.

Pazar 18.3 ° / 6.8 °
Pazartesi 18.7 ° / 6.6 °
Salı 16.3 ° / 8 °