Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Altınordu, sezonun en önemli maçına çıkıyor

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Altınordu, düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek.

SPOR 15.05.2023 12:29:00 0
Altınordu, sezonun en önemli maçına çıkıyor


Altınordu, Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında yarın Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma öncesinde Altınordu, 34 puanla düşme hattının bir basamak üstü olan 15. sırada yer alırken, Erzurumspor FK ise 33 puanla 14. sırada bulunuyor. Bu kritik maçı kaybeden takımın ligde kalma ümitleri azalacakken, kazanan takım ise rahat bir nefes alacak.
Öte yandan Altınordu, ligde oynadığı son 3 mücadelede galibiyet alamadı. Erzurumspor FK ise deplasmanda son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi.

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Erzurum’da "PalanXtrem' heyecanı start aldı

Erzurum protokolü ve medya mensupları "Sağlıklı yaşam için" sahaya çıktı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Gazzeli öğrenciler piknikte buluştu

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °