Bugün, 8 Haziran 2025 Pazar

Başkan Sekmen: “Fikir ve gönül adamı Kösoğlu’nun adı daima yaşayacak”

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi anlamlı bir karara imza attı.

14.04.2022 16:28:00 0
Başkan Sekmen: “Fikir ve gönül adamı Kösoğlu’nun adı daima yaşayacak”


Erzurum’un yetiştirdiği siyasetçilerden biri olan ve Türkiye’nin fikir ve düşünce hayatına önemli katkılar sunan Gazeteci-Yazar MHP Erzurum Milletvekili Nevzat Kösoğlu’nun adı Hastaneler Caddesi üzerinde Eski Numune Hastanesi’nin yerine yapılan park alanına verildi.
Tarife ve İsimlendirme Komisyonu tarafından yapılan çalışma Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündemine taşınarak, karar oy birliğiyle kabul edildi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nevzat Kösoğlu ağabeyimiz Erzurum siyasetinin zirve isimlerindendir. Hayatını Türk-İslam davasına ve Türk gençliğine adayan böylesine mümtaz bir şahsiyetin ismini daima yaşatmak adına elimizden geleni yapacağız. Erzurum vefa şehridir. Kadim kentin dünü ve bugünün de yer alan, bu aziz şehre katkılar sunan, fikir ve düşünceleriyle şehrimizin geleceğine yön veren değerlerimizin ismini yaşatmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Meclisimiz bugün büyük bir vefa örneği gösterdi, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Vatandaş mobil mezbahanelere koştu

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ndan önemli kararlar

Uzmanından vatandaşlara kurban eti tavsiyeleri

Erzurumlu damattan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.4 ° / 6 °
Pazartesi 21.3 ° / 7.7 °
Salı 21.3 ° / 7.2 °