Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Başkan Sekmen şampiyon boksör Fırat Arslan’ı ağırladı

Altın Dünya Şampiyonluk maçına haftalarca Erzurum’da hazırlanan ve daha sonra rakibini mağlup ederek ringlere veda eden Fırat Arslan Erzurum’a geldi.

BELEDİYELER 17.11.2023 12:27:00 0
Başkan Sekmen şampiyon boksör Fırat Arslan’ı ağırladı

Altın Dünya Şampiyonluk maçına haftalarca Erzurum’da hazırlanan ve daha sonra rakibini mağlup ederek ringlere veda eden Fırat Arslan Erzurum’a geldi.
Türkiye’nin ilk ve tek dünya şampiyonu unvanına sahip Fırat Arslan, ringlere veda ettiği ve haftalarca Erzurum'da hazırlandığı Altın Dünya Şampiyonluk maçında Bosnalı Edin Puhalo’yu teknik nakavtla mağlup etmişti. Şampiyon sporcu vefa örneği göstererek şampiyonaya hazırlandığı Erzurum’a geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşen Fırat, mutluluğunu ve aldığı başarıyı paylaştı. Başkan Sekmen’de Fırat Arslan’ı tebrik ederek, “Ülkemizin ilk ve tek Dünya Şampiyonu Profesyonel Boksörümüz Fırat Arslan’ı belediyemizde ağırladık. Spor alanında hayata geçen projelerimizden övgüyle bahseden boksörümüze nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


 

Trendyol 1. Lig 2025-2026 Sezonu fikstürü belli oldu

Erzurumlu sporcu Türkiye şampiyonu oldu, Milli takıma seçildi

Dünya Matbaacılar Günü Ankara'da kutlandı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Jandarma ekiplerince bir ayda arama kaydı bulunan 100 şahıs yakalandı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °