Başkan Sekmen’den taraftara müjdeli haber

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor FK'ya olan desteklerinin süreceğini belirterek, transfer tahtasının açılacağının müjdesini verdi.

TÜM HABERLER 8.02.2024 18:26:00 0
Başkan Sekmen’den taraftara müjdeli haber

Radyo Ritm'de  hafta içi Mesut Gülrek ve Ohan Bozkurt'un  hazırlayıp sunduğu Erzurum'un Tek İnteraktif programı Sesli Gazete 'ye konuk olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen
Erzurumspor FK  ne desteklerinin süreceğini  transfer tahtasının açılacağı müjdesini verdi.  
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK bu sezon lige transfer yasağı ile başlamıştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor’a her türlü anlamda desteklerinin olduğunu vurgulayarak, “Kulübe direkt para vermesek bile ciddi katkılarımız var. Önümüzdeki sezona Erzurumspor’un borcu kalmayacak. Transfer tahtasını açacağız. Bu yıl takımımız iyi. Yapısını bozmayacağız. Takım önümüzdeki sezon borç sorunu olmadan tahtası açılmış olarak yoluna devam edecek. Taraftarlarımıza buradan bu müjdeyi vermek istiyorum” dedi.

Büyükşehir 10 yerde halk pazarı açacak
 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezinde 10 adet Pazar yeri açılacağını açıkladı
Şehrin muhtelif yerlerinde her gün açık olacak şekilde10 adet halk pazarı yeri kuracaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet, “Dördü Palandöken, dördü Yakutiye ve 2 adedi Aziziye ilçemizde olmak üzere halkımızın en az yüzde 30 daha ucuz temel gıda maddelerini temin edebileceği yerler olacak. Haftanın her günü açık pazarlar olacak. Bu pazarlara ulaşımda emekli ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşımla alakalı da yardımcı olacağız. Bu insanlarımız kendilerine uzak Pazar yerlerine ulaşmada sorun yaşamayacaklar. Sınırlı sayıda da olsa toplu taşımla bu Pazar yerlerine gidebilecekler. Konunun detaylarını önümüzdeki günlerde daha da netleştireceğiz. ” dedi.

TIKLA İZLE


Çarşamba 9.3 ° / 1.9 °
Perşembe 15.5 ° / 0.8 °
Cuma 14 ° / 4.9 °