Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, TOBB Orman Ürünleri Meclisi'nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, TOBB Orman Ürünleri Meclisi'nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

EKONOMİ 20.02.2024 10:45:53 0
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, TOBB Orman Ürünleri Meclisi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Orman Ürünleri Meclisi toplantısına katıldı. Toplantı, çevrimiçi ortamda yapıldı ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Tarım ve Orman Bakanlığı ile sektörel temsilcilerin de katılım gösterdiği bu toplantıda, mevcut sorunlar ve çözüm yöntemleri ele alındı.

Özakalın, sektör temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, birlikte yürütülecek çalışmalarla ülke ve sektör için hayırlı sonuçlar elde edileceğinin önemini vurguladı. Karşılaşılan güncel sorunların TOBB nezdinde ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmeye devam edeceğini belirterek, olumlu gelişmeler beklediklerini ifade etti. Ayrıca, sektör talep ve sorunlarının güçlü bir sesle dile getirilmesinin önemi üzerinde duruldu.

Özakalın ayrıca, sektörün gelişimi adına önemli kabul edilen konuların, TOBB çatısı altında, meclisler arası uyum ve iş birliğiyle daha etkili bir şekilde yasa yapıcılar ve yetkililer nezdinde takip edilip sonuçlandırılması gerektiğini belirtti. Sektör ile ilgili görüş ve önerilerin ileri bir tarihte TOBB tarafından düzenlenecek olan Sektörel Şura Toplantısında da gündeme geleceğini kaydetti.

Toplantının sektör için hayırlı olmasını dileyen Özakalın, bu tür toplantıların sektörün gelişimi ve sorunlarının çözümünde önemli rol oynadığına dikkat çekti.

#ErzurumTicaretveSanayiOdası #TOBB #OrmanÜrünleriMeclisi #toplantı #tarım #orman #sorunlar #çözümyöntemleri #işbirliği #şura

Pazartesi 8.1 ° / 2.7 °
Salı 9.5 ° / 2.7 °
Çarşamba 9.3 ° / 1.9 °