Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan askeri ziyaret etti ve destek verdi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan askeri ziyaret etti ve destek verdi.

GÜNCEL 16.02.2024 18:05:59 0
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Operasyonu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan ve şu an evinde iyileşme sürecini sürdüren Piyade Uzman Çavuş Tolga Özberk'i ziyaret etti. Vali Çiftçi'nin ziyareti sırasında, yaralı askerin sağlık durumunu sürekli olarak takip etme ve gerekli koordinasyonu sağlama konusunda ilgili kurumlara talimatlar verdiği bildirildi.

Bu önemli ziyaret, Vali Çiftçi'ye bazı üst düzey yöneticiler eşlik etti. Ziyarete katılanlar arasında Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamı, Jandarma Komutan Vekili, İl Müftüsü, İl Sağlık Müdürü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü gibi isimler yer aldı.

Harekat bölgesinde yaşanan olayın ardından yaralanan askerin sağlık durumu ve tedavi süreci, devlet yetkilileri tarafından yakından izlenmekte ve her türlü destek sağlanmaktadır. Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, yaralı askerin durumunun stabil olduğu ve evindeki iyileşme sürecinin olumlu ilerlediği aktarıldı.

#Erzurum #MustafaÇiftçi #ziyaret #asker #PençeKilitOperasyonu #iyileşme #yaralıasker #destek @Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan asker Piyade Uzman Çavuş Tolga Özberk'i ziyaret etti. Vali Çiftçi ziyaret sırasında, yaralı askerin sağlık durumunu takip etmek ve koordinasyon sağlamak adına ilgili kurumlara talimatlar verdi. #Erzurum #ziyaret @Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'nin ziyaretinde birçok üst düzey yönetici de yer aldı. Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamı, Jandarma Komutan Vekili, İl Müftüsü, İl Sağlık Müdürü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü gibi isimler ziyarete katıldı. #Erzurum #üstdüzeyyönetici #ziyaret #PençeKilitOperasyonu'nda yaralanan askerin sağlık durumu ve tedavi süreci devlet tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan ziyaret sırasında, yaralı askerin durumunun stabil olduğu ve iyileşme sürecinin olumlu ilerlediği açıklandı. #asker #iyileşme #destek

Çarşamba 23.7 ° / 8 °
Perşembe 25.4 ° / 10.2 °
Cuma 27.2 ° / 12.8 °