Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tortum ilçesinde resmi ziyaret gerçekleştirdi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tortum ilçesinde resmi ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNCEL 17.02.2024 19:01:31 0
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tortum ilçesinde resmi ziyaret gerçekleştirdi.
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tortum ilçesine resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiftçi, kaymakam Fatih Bayram'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ardından Vali Çiftçi, yerel belediye binasına geçerek belediye başkanı ve personel ile görüştü. İlçedeki devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin bir diğer önemli ayağı ise Niyazi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu oldu. Burada ulusal bir Kur'an-ı Kerim yarışmasında başarı gösteren bir öğrenci ile bir araya gelerek tilavetini dinledi ve sözlerini değerlendirdi.

Vali Çiftçi, daha sonra güvenlik güçlerini ziyaret ederek ilçenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca bölgenin stratejik konumunu da değerlendirdi. Esnaf ziyaretleri sırasında kahvehanelerde kısa sohbetler gerçekleştirdi ve vatandaşların ve işletme sahiplerinin taleplerini dinledi. İşlerinde başarılar diledi.

Vali Çiftçi'nin ilçedeki etkinlikleri arasında, sağlık problemleri nedeniyle ziyaret ettiği 96 yaşındaki Fatma Sayın'ın evi de yer aldı. Ziyaretin sonunda Çiftçi, ilçe halkıyla vedalaştı ve akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı. Bu ziyaret, hem Vali Çiftçi'nin ilçeye olan bağlılığını hem de yerel yönetimler ile iletişimini güçlendirme amacını taşımaktadır.

#Erzurum #ValiMustafaÇiftçi #Tortum #ziyaret #haber

Cumartesi 18.3 ° / 6.4 °
Pazar 19.9 ° / 7.4 °
Pazartesi 20.9 ° / 8.4 °