Tarih: 01.02.2019 10:25
Erzurum’da halk oyunlari müsabakalari düzenlendi
Kalabalik bir seyirci önünde ter döken ekipleri, Vali yardimcisi Sadettin Dogan, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil, Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Eski Genel Müdür Yardimcisi Elimdar Aydemir, Gençlik Hizmetleri okul sporlari Sube Müdürü Yasar Elen, Gençlik Hizmetleri Sube Müdürü Köksal Kaçmaz, Palandöken Halk Egitim Merkezi müdürü Onur ÇayciA Palandöken belediyesi Kültür Merkezi müdürü Mehmet Kars’in yani sira çok sayida okul müdürü ve idarecileri de ilgi ile takip etti.
Müsabaka sonuçlari ise su sekilde açiklandi:
“Minikler düzenlemesiz dalda 1.ESMEK 2.EBFAD 3.EKTUD.
Yildizlarda 1.Palandöken Halk Egitim Merkezi Spor Kulübü
Gençlerde EKTUD 1. Olurken, büyükler kategorisinde ise, 1. EBFAD, 2. EKTUD, 3. Erzurum Gençlik Spor Kulübü oldu.
Okul sporlarinda ise düzenlemeli dalda minikler Erzurum birincisi Yakutiye Kültür Kurumu Ilkokulu olurken, düzenlemesiz dal kategorilerinde ise,
Miniklerde: 1.Palandöken Basögretmen ilkokulu, 2.Palandöken Sehit Murat Ellik Ilkokulu, Küçüklerde, 1.Palandöken Barbaros Hayrettin Pasa Ortaokulu, 2.Yakutiye Faik Güngör ortaokulu
Yildizlarda, 1.Yakutiye 125.Yil Ortaokulu, 2.Palandöken Yahya Kemal Ortaokulu
Gençlerde, 1.Palandöken Nafiz Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2.Palandöken Sehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi, 3.Yakutiye Elektrik ve Elektronik Teknik Anadolu Lisesi, 4.Yakutiye Nene Hatun Kiz Anadolu Lisesi oldu.”
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —