Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Erzurum'da ücretsiz açık oto pazarı düzenleniyor

Erzurum'da bir ilki gerçekleştirdi ve Oto Galericiler Sitesi'nde ücretsiz açık oto pazarı düzenlenmeye başlandı.

GÜNCEL 3.06.2024 19:36:00 0
Erzurum



Erzurum Yakutiye Oto Galericiler Sitesi Başkanı aynı zamanda MHP Yakutiye Belediyesi Meclis üyesi olan Erkan Şirin, Galericiler Sitesi Başkanlığı'na seçildikten sonra önemli çalışmalara imza atarak Erzurum'da bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. İki ay önce başkanlık görevine geldikten sonra Oto Galericiler sitesinin peyzaj çalışmasından vatandaş odaklı çalışmalar yürüten Erkan Şirin ve yönetimi, pazar günleri ücretsiz açık oto pazarı düzenleyerek satıcılarla alıcıları buluşturuyor.
Açık oto pazarına gelen vatandaşlar, cağ kebabının yanı sıra çay ikramında bulunan Başkan Şirin ve yönetimine teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler.
Açık oto pazarının düzenlendiği Oto Galericiler Sitesinde kısa bir değerlendirmede bulunan Erzurum Yakutiye Oto Galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin; "Biz iki ay oldu göreve geleli. Yıllar öncesi yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Halkımızda bize büyük destek verdi. Büyükşehir ve Yakutiye Belediye Başkanlarımızın da desteklerini aldık. Burayı hareketlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada güven, güler yüz, samimiyet var. Yerimiz temiz. Bundan sonraki haftalarda da değişik sürprizlerimiz olacak. Milletimize hizmet edeceğiz. Hizmette de sınır tanımıyorum. Açık oto pazarımız ücretsiz. Aynı zamanda ikramlarımızda ücretsizdir." dedi.

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Erzurum’da "PalanXtrem' heyecanı start aldı

Erzurum protokolü ve medya mensupları "Sağlıklı yaşam için" sahaya çıktı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Gazzeli öğrenciler piknikte buluştu

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °