Bugün, 16 Eylül 2025 Salı

Erzurum’da ‘Uzay çadırı yolculuğu’ projesi

Erzurum Gençlik Merkezi’nce “Uzay Yolculuğu Çadırı” projesinin açılışı yapıldı.

GÜNCEL 25.04.2024 14:30:00 0
Erzurum’da ‘Uzay çadırı yolculuğu’ projesi


Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ve bilimle ilgili keşiflere duyulan ilgi, özellikle çocuk ve genç nesiller arasında uzaya duyulan merakın artmasına sebep oldu.
Uzay ve bilimle ilgili bir öğrenme deneyimi sunmayı ve gençlik merkezlerimizin daha fazla kişiye ulaşabilmesi amacıyla Erzurum Gençlik Merkezi liderlerinin yazmış olduğu Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen “Uzay Yolculuğu Çadırı” Projesi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Proje Erzurum da bulunun 20 ilçede 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. 7-14 yaş gurubu çocuklara hitap eden projede Erzurum a bağlı bütün ilçelerdeki çocuklara gösterim yapılacak.
Proje açılışında çocukların mutluluğu adeta yüzlerine vurdu. Proje koordinatörleri Erhan Tuna, Fırat Ceyhan ve Serdar Durak projenin gerekliliğinin ve Erzurum'un bu konuda yazılmış ilk ve tek projesi olduğunu gerçekten Erzurum çocuklarına yeni bir vizyon katmadaki gerekliliğine inançlarının tam olduğunu belirttiler.
Liderler ayrıca projeye tam desteklerinden ötürü Erzurum Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Aras'a, Hizmet Müdürü Zülküf Yılmaz’a ve İl Müdürü Levent Çakmur’a çocuklar adına teşekkür ettiler.

İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı

Gödekmerdan: "Memur ve emeklilerin sendikalara olan umudu güveni büyük yara almıştır"

KUDAKA’dan Erzurum’daki beş projeye destek

Geçmişi 5 bin yıl öncesine dayanıyor

İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı

ESAV'da yerel kalkınma ve bölgesel teşvik bilgilendirme toplantısı

Köyde korkutan yangın kontrol altında

Duygulandıran bayrak sevdası

Erzurum yağmurla serinledi

Erzurum'da kadınlar yanlarına gelen tilkiye kadayıf dolması yedirdi

Salı 22.8 ° / 9.4 °
Çarşamba 23.7 ° / 7.6 °
Perşembe 23.5 ° / 9.4 °