Erzurum’dan Gazze’ye gönül köprüsü

Erzurum’da Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)' projesi çerçevesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

EĞİTİM 6.06.2024 12:06:00 0
Erzurum’dan Gazze’ye gönül köprüsü


Yakutiye Kent Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler; yıl boyunca emek verdikleri resim, robotik kodlama, tablo gibi çalışmalarını sergilediler.
'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)' sergisinde, ilçedeki okullar ve özellikle imam hatip öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar beğeniye sunuldu. Davetlilere ayrıca Türk ve Filistin bayraklarının yer aldığı kefiye desenli atkılarla halk oyunları gösterisi de sunuldu. Sergide Gazze'ye olan destek ve dayanışma bir kez daha dile getirildi.
Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, burada elde edilecek gelirin tamamının Gazze'ye bağışlanacağını ifade ederken, "Öğrencilerimiz bir yıllık emeklerini ortaya koydu. Buradaki çalışmalar daha çok değerlerimizi ifade ediyor. Hem de duyarlılıkları gelişmiş oluyor. Paylaşmanın en güzel örneğini ve duruşunu sergileyen öğrenci ve katkısı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.


Pazar 26.4 ° / 10.2 °
Pazartesi 25.4 ° / 10 °
Salı 25.9 ° / 10.5 °