Bugün, 6 Temmuz 2025 Pazar

ETB EV SAHİPLİĞİNDE KOSGEB’İN “KOBİGEL DESTEK PROGRAMI” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

ETB EV SAHİPLİĞİNDE KOSGEB’İN “KOBİGEL DESTEK PROGRAMI” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

YEREL 26.12.2022 18:03:00 0
ETB EV SAHİPLİĞİNDE KOSGEB’İN “KOBİGEL DESTEK PROGRAMI” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Erzurum Ticaret Borsası’nın (ETB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Erzurum İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği toplantıda, KOSGEB’in, “KOBİGEL Destek Programı 3. Teklif Çağrısı” ile ilgili desteklerden yararlanabilecek  firma ve işletmelerin temsilcilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral,  Borsa üyelerimizin KOSGEB hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanması için, KOSGEB ile işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek bu amaç doğrultusunda Üyelerin KOSGEB’le olan iş ve işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla bilgilendirme ve rehberlik hizmetleri sundukların ve KOSGEB İl Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla paralel olarak da yapılan her türlü destek ve çağrıları üyelere aktararak, KOSGEB İl Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Toplantıda daha sonra konuşan KOSGEB İl Müdürü Lütfullah Aktaş ise, KOSGEB Erzurum Müdürlüğü olarak, KOSGEB’e başvuran her bir girişimcimiz ve her bir işletmemizin, hem ilimiz hem bölgemiz hem de tüm ülkemizin kalkınması için bir yapı taşı olduğuna inanıyoruz.  Bu sebeple müdürlüğümüz tüm girişimcilere ve işletmelere doğru bilgi aktarmaya, yönlendirmeye ve destek süreçlerini en hızlı şekilde sonuçlandırmaya özen göstermektedir. KOSGEB Erzurum Müdürlüğü tüm personeli ile bundan sonra da ilimizdeki tüm İşletmeler ve girişimciler için ilgili mevzuatlar çerçevesinde, en önemli paydaşlarımızdan biri olan Erzurum Ticaret Borsası ile koordinasyon halinde elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecektir. Bugün burada bilgilendirmesini yaptığımız KOBİGEL Destek Programımız ile imalat sanayide faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin verimliliğinin artırılması yoluyla ulusal ve uluslararası rekabet güçlerini artırmayı amaçlıyoruz. İmalatçı olan ve şartları taşıyan tüm işletmelerimizi bu programa davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Erzurum Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen KOSGEB – KOBİGEL Destek Programı bilgilendirme toplantısına Erzurum Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Yavuz Güney, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Eletdin Ürüşan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda Borsa üyesi katıldı.. 

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Erzurum’da "PalanXtrem' heyecanı start aldı

Erzurum protokolü ve medya mensupları "Sağlıklı yaşam için" sahaya çıktı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Gazzeli öğrenciler piknikte buluştu

Pazar 19.9 ° / 4.6 °
Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °