Bugün, 8 Haziran 2025 Pazar

ETSO Başkanı Yücelik: “Gençlerimizin dinamizmi, ülkemizin güvencesidir”

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18.05.2022 19:34:00 0
ETSO Başkanı Yücelik: “Gençlerimizin dinamizmi, ülkemizin güvencesidir”


Mesajında, Atatürk, silah arkadaşları ve onların ardından yürüyen Türk Milleti’nin ulusal egemenliği ve vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarılması için en önemli adımın atıldığı 19 Mayıs 1919’dan bu güne 103 yıl geçtiğini kaydeden Yücelik, Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı bugünün tarihin dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın daha da güçlendiği günün adıdır. Bu anlamlı günü gençlerimize bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük umut beslediği gençlerimizin, en donanımlı şekilde kendilerini yetiştirmesi, emin adımlarla hedeflerine ulaşmaları elzemdir. Çünkü gençlerimiz; ülkemizin güvencesi, geleceği, dinamizmi ve bitmeyen enerjisidir. Onların milli, manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi, ülkemizin istikbali açısından çok önemlidir. Cumhuriyetimiz; vatanı, milleti ve güçlü Türkiye’yi koruma ve devam ettirme ruhunu asla kaybetmeyecek olan Türk gençliğinin, üstün gayret ve başarıları ile sonsuza kadar var olacaktır.”
Başkan Yücelik, “103. Yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Vatandaş mobil mezbahanelere koştu

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ndan önemli kararlar

Uzmanından vatandaşlara kurban eti tavsiyeleri

Erzurumlu damattan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.4 ° / 6 °
Pazartesi 21.3 ° / 7.7 °
Salı 21.3 ° / 7.2 °