Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Filenin dadaşlarının konuğu Tuşba

Erzurum Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımı 20 Ekim Pazar günü ETÜ Spor Salonu’nda Van Tuşba’yı konuk ediyor.

SPOR 18.10.2024 23:31:00 0
Filenin dadaşlarının konuğu Tuşba

 Başantrenör Mehmet Kırık, “Tüm Erzurumluları ve voleybolseverleri maça bekliyoruz” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Liginde Dadaşları temsil eden Erzurum Gençlik Spor Kulübü, 2024-2025 sezonunda üçüncü maçını 20 Ekim Pazar günü saat 13:00’da ETÜ Spor Salonu’nda Van Tuşba ile oynayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan filenin dadaşları, müsabaka saatini beklemeye koyuldu.
Başantrenör Mehmet Kırık, “Pazar günü bizim için son derece önemli olan karşılaşmada tüm Erzurumluları ve voleybolseverleri tribünlerde bizi desteğe davet ediyoruz” dedi.
Başantrenör Mehmet Kırık ve yardımcısı Selami Uğurlu yönetimindeki Erzurum temsilcisinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Erzurum Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımı şu sporculardan oluşuyor; Abdullah Belik, Burak Polat, Mustafa Sızlağ , Emirhan Baburşah, Hakan Emre Çiloğlu, Uğur Orundaş, Caner Annak, Ulvi Eren Turda, Yusuf Ateş, Furkan Ağbal, Sefa Yıldız, Mustafa İnce, Ramazan Furkan Baysal.

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Erzurum’da "PalanXtrem' heyecanı start aldı

Erzurum protokolü ve medya mensupları "Sağlıklı yaşam için" sahaya çıktı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Gazzeli öğrenciler piknikte buluştu

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °