Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Fren yerine gaza basan sürücü evin yatak odasına girdi

Talihsiz ev sahibi geçtiğimiz yıl heyelandan kaçtı, bu defa araç yıktı

MANŞET HABERLER 1.02.2025 12:56:00 0
Fren yerine gaza basan sürücü evin yatak odasına girdi


Erzurum’da fren yerine gazan basan sürçücü binanın giriş katındaki eve girdi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, ev sahibinin daha önce de heyelan nedeniyle evini dev kayalar yıkmıştı.
Geçtiğimiz yıl heyelan nedeniyle evi yıkılan ve taşınmak zorunda kalan Onur Çolak, yeni evinde de talihsizlikten kaçamadı. Bu kez yatak odasına bir otomobil girdi.
Olay, dün gece saat 22.30 sularında Uzundere ilçesinde meydana geldi. Apartmanın otoparkına aracını park etmek isteyen bir kadın sürücü, fren yerine gaza basınca kontrolünü kaybederek Onur Çolak’ın yatak odasına daldı.
Büyük bir gürültüyle sarsılan ev sakinleri, panikle yatak odasına koştu. Kapıyı açtıklarında gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen Çolak ve ailesi, kısa bir süre sonra sürücüyü araçtan çıkardı.
Çarpmanın etkisiyle pencere çerçevesi yerinden koparak yatağa fırladı. Neyse ki o sırada yatakta kimse yoktu. Kazada yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
Yaşadığı ikinci büyük şoku atlatmaya çalışan Onur Çolak, "Geçen yıl heyelan yıktı, şimdi ise araba" diyerek yaşadığı talihsizliği dile getirdi.

İşte Erzurum itfaiyesinin kahramanları

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Erzurum’da "PalanXtrem' heyecanı start aldı

Erzurum protokolü ve medya mensupları "Sağlıklı yaşam için" sahaya çıktı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Gazzeli öğrenciler piknikte buluştu

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °