Bugün, 7 Temmuz 2025 Pazartesi

Gazeteci Sebahattin Yılmaz mezarı başında anıldı

Gazeteci Sebahattin Yılmaz mezarı başında anıldı

YAŞAM 10.11.2023 13:31:00 0
Gazeteci Sebahattin Yılmaz mezarı başında anıldı


12 yıl önce Van’da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitiren Erzurumlu Gazeteci Sebahattin Yılmaz (52), mezarı başında düzenlenen programla anıldı.
Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde Bayram Oteli'nin enkazında kalarak yaşamını yitiren Erzurumlu Gazeteci Sebahattin Yılmaz için Erzurum Asri Mezarlıkta anma programı düzenlendi. Programa Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, protokol üyeleri ile meslektaşları katıldı. Okunan Kur'an-ı Kerim ile duaların ardından protokol üyeleri ile gazeteciler, Yılmaz'ın mezarına gül bıraktı.
Büyükşehir Mehmet Sekmen, "9 Kasım 2011 Van depreminde görev yapmak üzere o bölgede olan Sebahattin Yılmaz kardeşimiz, birinci depremden sonra sağlam olduğu iddia edilen Bayram Oteli'nde gece kalırken ikinci bir depremde enkaz altında kalarak şehit oldu. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

Trendyol 1. Lig 2025-2026 Sezonu fikstürü belli oldu

Erzurumlu sporcu Türkiye şampiyonu oldu, Milli takıma seçildi

Dünya Matbaacılar Günü Ankara'da kutlandı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Jandarma ekiplerince bir ayda arama kaydı bulunan 100 şahıs yakalandı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Pazartesi 22.2 ° / 6.9 °
Salı 23.9 ° / 8.3 °
Çarşamba 24 ° / 9.9 °