Bugün, 15 Haziran 2025 Pazar

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Erzurum’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ele geçirildi.

GÜNCEL 22.05.2025 14:28:00 0
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanımı ve satışı ile mücadele faaliyetleri kapsamında 21 Mayıs 2025 tarihinde Aşkale ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde; 46,81 gram (A-M) isimli kimyasal madde (yaklaşık 5000 gram bonzai uyuşturucu maddesi imalatında kullanılmaktadır), 1,08 gram kokain ele geçirildi.
Olay şüphelisi bir kişi hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adli işlem yapılmış, şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmasını müteakip Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde ile mücadele vatandaşlarımızdan aldığımız güçle aralıksız olarak sürdürülecektir" denildi.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.7 ° / 8 °
Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °