Bugün, 4 Haziran 2025 Çarşamba

Kadınların işbirliği seferberliği

Erzurum’da kadınlara yönelik ortak projeler için iş birliği adımı atıldı.

GÜNCEL 19.12.2024 14:54:00 0
Kadınların işbirliği seferberliği


Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Demokrasi Vakfı Erzurum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Kadın ve Demokrasi Vakfı Erzurum Temsilcisi Fatma Taşbaşı ile bir araya gelen heyet, vakıf çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Toplantıda, kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda güçlenmesi adına gerçekleştirilebilecek ortak projeler ele alındı. Kadınların toplumdaki rolünü artırmaya yönelik çalışmaların önemine vurgu yapan Şerbetçioğlu, K yürüttükleri faaliyetlerin kentteki kadınlar için büyük bir değer taşıdığını ifade etti. Fatma Taşbaşı ise Erzurum’daki kadınların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların sürdüğünü ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Görüşme, iki kurum arasında ortak projelerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması adına atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi.

"Rotamız Macera Palanekstrem" doğa yarışları başlıyor

Erzurum'da sağanak hayatı felç etti

Erzurum bu yaz "PalanEkstrem" ile coşacak

Tuzcu Mimar Sinan Ortookulu Curlingte Türkiye ikincisi oldu

Prof. Dr. Kenan Şebin; "İnancımız tam, hedeflerimiz büyük"

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Büyüklerin kirlettiği çevreyi minikler temizledi

Vatandaşa Erzurum Bulgur Çorbası ve Kaz Lokması ikramı

Çarşamba 14.2 ° / 6.9 °
Perşembe 18.9 ° / 3.5 °
Cuma 20.3 ° / 6.4 °