Mesut Bakkal: “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz”Mesut Bakkal: “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz”

Mesut Bakkal: “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz”

1.01.2021 10:25:22 0
Mesut Bakkal: “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz”Mesut Bakkal: “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz”
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, “Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz. Üzgün oldugum sey, futbolcularim emeklerinin karsiligini almaliydi” dedi. Süper Lig’in 18. haftasinda evinde karsilastigi Fenerbahçe’ye 3-0 maglup olan BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, mücadelenin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Üzgün oldugunu belirten Bakkal, “Niye üzgünüm? Çok fazla oyunu vermeden, pozisyon vermeden özellikle ilk devredeki 44. dakikaya kadar oynadigimiz baskili oyun. Maçin skoru bu degildi. 4 tane sakat bir anda vermek, zaten dar bir kadro. Farnolle, Obertan Petrus ve Hasan. Bir anda degisiyorsunuz. Çok iyi giden bir oyun, ilk yari yedigimiz bir gol. Hakikaten üzgünüm. Ilk yaridaki maçin sonucu bu degil. Böyle olmamasi gerekiyordu. Fenerbahçe’ye yenildik diye karalar baglayacak degiliz, sahsen ben hiç degilim. 22 tane maç, tam 66 puan var. Zaten bu is süreç olarak uzun süreç. Gerekli olan yönetimin yaptigi çalismalar ve bizimde onayladigimiz transferlerin bir an önce yapilip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Ben Fenerbahçe’nin bu kadar genis kadronun bu kadar kaliteli ayaklari bulunan kadronun bizim karsimizda bu kadar etkisiz kalabilecegini maçtan önce söyleselerdi düsünmezdim. Oyuncularim 44’e kadar inanilmaz oynayan bir mücadele veren Erzurumspor takimi vardi. Biraz daha oyunu forse edecek, daha iyi pozisyon üretilseydik, bunu yapabilseydik oyun farkli olurdu. Yapilacak net, eksiklerimiz belli. Belirledigimiz veya bize uygun alabilecegimiz oyuncular belli. En kisa sürede onlari aramiza döndürecegiz, yolumuza devam edecegiz. Üzgünüm ilk devre skor bu olmamaliydi. Futbolcularim emeklerinin karsiligini almaliydi. Kadroyu biraz daha derinlestirip, yolumuza devam edecegiz. Çünkü ben buraya gelirken sürecin böyle olacagini biliyordum. 4. maçimiz. Ama hayatta pes eden biri degilim. Bu türlü inisli çikisli grafikleri bekleyen birisiyim. Onun için de en azindan takimi tanima, yapacagimiz isin net dogrulugunu çalismakla daha iyi anliyorum. En kisa zamanda yönetim çalismasiyla transferleri yapip yolumuza devam etmemiz gerekiyor” diye konustu.