Minik Öğrenciler Atatürk’ü andı

Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Tatbikat İlkokulu’nda düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü anma programı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

GÜNCEL 10.11.2023 14:14:00 0
Minik Öğrenciler Atatürk’ü andı


Okulun etkinlik salonunda gerçekleştirilen törene, Okul Müdürü Yener Kütükcü, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 4/C sınıfı öğrencisi Dilvin Senir’in günün anlam ve önemini ifade eden konuşmasıyla başlayan program, Atatürk’ün hayatının anlatıldığı video gösterimiyle devam etti.
4/C sınıfı öğrencisi Belinay Ardahanlıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda, 2/A sınıfı öğrencileri; Umut Barış Erbay, Amine Betül Bereketli, Burak Akbaş ve Hiranur Bekmez, “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” isimli şiiri okudu. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programında daha sonra 1/D sınıfı öğrencileri; Hüseyin Alp Coşkun ve Emin Kayra Özduran, Atatürk’ün, “Küçük Cemil” anısını canlandırdılar.
Minik öğrencilerin performansının, öğretmen ve velilerin takdirini topladığı program, 2/D sınıfı öğrencileri Ayşe Cansu Öztürk ve Davut Emre Çakmaklı’nın, “10 Kasım”, 2/C sınıfı öğrencilerinin de “Bir Resim Yap Çocuğum” isimli şiiri hep birlikte okumasının ardından sona erdi.


Perşembe 15.5 ° / 0.8 °
Cuma 14 ° / 4.9 °
Cumartesi 10.1 ° / 5.3 °