Bugün, 8 Haziran 2025 Pazar

Ölüm kavşağında yine can kaybı

Freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı

GÜNCEL 14.07.2023 16:59:00 0
Ölüm kavşağında yine can kaybı


 Erzurum’un Tortum ilçesinde 'ölüm kavşağı' olarak anılan Aksu Kavşağı'nda dört gün arayla meydana gelen ikinci trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, ağır tonajlı araçların ve yolcu otobüslerinin sürekli kaza yaptığı bölgede bugün öğle saatlerinde freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı. Bariyerleri parçalayan mikser devrildi. Yol kenarında hurda toplayan bir kişiye çarpan mikser, yol kenarındaki kayalıklara çarparak durabildi. Kazada mikser sürücüsü Doğukan Işık ve yol kenarında hurda toplayan Burhan Karanlıkbulut hayatını kaybetti.
Kaza sonrası vatandaşlar bölgede sürekli benzer kazaların yaşandığını belirterek, ölüm yolu olarak andıkları bölgede acil olarak gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Vatandaş mobil mezbahanelere koştu

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ndan önemli kararlar

Uzmanından vatandaşlara kurban eti tavsiyeleri

Erzurumlu damattan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.4 ° / 6 °
Pazartesi 21.3 ° / 7.7 °
Salı 21.3 ° / 7.2 °