Önder Güven Tazeledi

Erzurum Yakutiye ve Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Genel kurula tek liste ile giren mevcut başkan Mustafa Önder yeniden başkan seçildi.

GÜNCEL 21.01.2023 11:42:00 0
Önder Güven Tazeledi

Erzurum Yakutiye ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 2023 yılı Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel kurula tek liste ile giren mevcut başkan Mustafa Önder, üyelerin tamamının oyunu alarak dört yıllığına yeniden başkan seçildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Halk Bankası Bölge Müdürü Yener Işıldak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mürsel Karataş, Erzurum Yakutiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi , Başkanı Mustafa Önder , banka şube müdürleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel Kurulda saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından divan oluşturularak protokol konuşmaları yapıldı. Salonda bulunan esnaflar ve üyeler sorunlarını dile getirerek, çözüm üretilmesini talep etti. Kürsüye çıkıp söz hakkı alan Halk Bankası Bölge Müdürü Yener Işıldak esnafın sorularına cevap verdi ve çözüm önerileri sundu.

Toplantıya büyük katılım gösteren üyelerin tamamı oybirliği ile yeniden başkan seçtikleri Önder ile yola devam dedi. Başkan Mustafa Önderin yeni yönetimi şu isimler yer aldı.

Şakir Şener , Vedat Aka, Selami Turhan ve Abdulbasit köse oldu.

Başkan Önder görev süresi boyunca her zaman yanlarında olduğunu ifade eden kooperatif üyeleri; “Başkanımızı çok seviyoruz, o bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ne zaman kapısını çalsak, bize yardımcı oldu. Bizler için gece gündüz demeden çalışan, Erzurum esnafının derdi ile dertlenen böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Başkanımızla daha yapacak çok işimiz ve birlikte yürüyeceğimiz uzun bir yol var. Bu yüzden oy verdik ve kendisini yeniden başkan seçtik. Bu yeni dönem esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.


Cumartesi 18.3 ° / 6.4 °
Pazar 19.9 ° / 7.4 °
Pazartesi 20.9 ° / 8.4 °