Palandöken Belediyesi’nden 19 Mayıs etkinliği

Survivor Macera Parkında şölen havasında yarışma

BELEDİYELER 20.05.2023 15:27:00 0
Palandöken Belediyesi’nden 19 Mayıs etkinliği


Palandöken Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Survivor Macera Parkında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı anısına bir yarışma düzenledi. 11-16 yaş grubundan katılımın olduğu yarışma 3 gün sürdü. İlk üçe giren yarışmacılar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar tarafından, bisiklet, eşofman ve spor ayakkabısıyla ödüllendirildi. Ayrıca tüm yarışmacılara günün anısına kupa bardak ve katılım belgesi takdim edildi.
Sunar’dan Türkiye Yüzyılı Vurgusu
Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Türkiye Yüzyılını gençlerin yükselteceğini ve belirlenen hedeflere ulaştıracağını dile getirdi.
Gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Sunar, "Sözlerime Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere selamını ileterek başlamak istiyorum. Her fırsatta dile getiriyorum ki gençler bizim iftiharımız. Sizlere hizmet etmekten, imkan sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kültür Merkezlerimizin, Millet ve Mahalle konaklarımızın kapıları sonuna kadar açık siz değerli kardeşlerime. Bütün imkanlarımızla, sosyal etkinliklerimizle yanınızdayız. Sevgili gençler, bu park, hem bedensel, hem de zihinsel gelişiminize katkı sağlayan bir park. İlginiz, gelişiminize katkı sağlayacaktır. Dolayısıyla en güzel şekilde değerlendirin. Bu özel günün anısına düzenlediğimiz yarışmaya yoğun ilgi gösterdiniz, büyük mücadele verdiniz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarla dolu bir yaşam diliyorum.” dedi
Başkan Sunar’a Sevgi Gösterisi
Başka Sunar’ın konuşmasının ardından ödül törenine gerçekleşti. Sunar’ın etrafında toplanan yarışmacılar, sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Sunar’la fotoğraf çektiren yarışmacılar, düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkürlerini paylaştılar.


Perşembe 0.1 ° / -10.1 °
Cuma 4.4 ° / -5.3 °
Cumartesi 5.7 ° / -3.2 °