Bugün, 22 Mayıs 2025 Perşembe

Prof. Dr. Kadıoğlu’nun makalesi ilk sırada yer aldı

Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu’nun ‘Umut’ başlıklı makalesi Türk Nöroşirurji Derneği’nin yayınladığı 100. yıl özel bülteninde yer aldı.

9.11.2023 11:56:00 0
Prof. Dr. Kadıoğlu’nun makalesi ilk sırada yer aldı


Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu’nun Cumhuriyetin 100. Yıldönümü nedeniyle Dernek Yönetiminin davetiyle yazdığı ‘Umut’ başlıklı makalesi Derneğin Bülteninde yer aldı.
Türk Nöroşirurji Derneği’nin 100. yıl bülteninde bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında ülkede önde gelen isimlere yer verildi.
Bunların arasında, A Milli Kadın Voleybol takım kaptanı Eda Erdem Dündar ve federasyon başkanı Akif Üstündağ ile İlker Ortaylı’nın özel röportajlarının yanında Erzurum’da Türk Nöroşirurji Akademisi toplantısında Prof. Dr. Rıfat Kütük verdiği ‘Anadolu’da Yazılan Bazı Tıp Kitapları’ başlıklı konferansın metni de yayınlandı.
Dernek Başkanı Prof. Dr. Ömer Hakan Emmez, Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu’nun makalesiyle ilgili olarak, “Ülkemizde başlıca adalet, güvenlik, ekonomi, sağlık ve eğitim alanlarındaki büyük sorunlara, büyük mülteci nüfusunun da eklenmiş olması hepimiz için günlük ve mesleki hayatımızı olumsuz etkileyen faktörlerin başında gelmektedir.
Haliyle sıklıkla yaşadığımız umutsuzluk hissine ‘UMUT’ olması adına Hakan Hadi Kadıoğlu hocamızın bizler için yazmış olduğu makaleyi okumanızı öneriyoruz. Ayrıca kıymetli hocamızın 100. Yıl bülteni için yapmış olduğu muhteşem Atatürk posteri için de müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Erzurum’da kadın istihdamı artacak

Erzurum mutfağında kahvaltı atağı

Unides ve YTB iş birliğiyle "ilçeden ilçeye kültür yolculuğu"

Polisten öğrencilere anlamlı 19 Mayıs etkinliği

Türkiye Boks Şampiyonası’nda büyük başarı

Erzurum'da tarıma güçlü destek

"Camiye gidiyorum" diye evden çıktı, 24 saattir kayıp

Misafir kirazında hasat vakti

Kurt kulağı çiçekleri açtı

Karayazı’da hortum ve fırtına enerji hatlarını vurdu

Uzundere’nin çiçek kadınları yılda 1 milyon fide üretiyor

Perşembe 17.6 ° / 2.4 °
Cuma 19.5 ° / 6.3 °
Cumartesi 20.1 ° / 6.6 °