Bugün, 9 Temmuz 2025 Çarşamba

Terlik fabrikası törenle açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla iş adamı Fatih Melek tarafından kurulan terlik fabrikasının açılışı yapıldı.

YEREL 24.10.2023 11:14:00 0
Terlik fabrikası törenle açıldı


Açılış töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bundan 10 yıl önce Erzurum’u aynı zamanda üretim merkezi yapacağımızın sözünü verirken işte bugünleri hayal ederek işe başladık.
Erzurum’a ülke genelindeki yatırımcılarımızı bölgemize çekmek, kalkınmayı kollektif akılla sağlamak, ülkeler ve şehirler arasındaki iktisadi entegrasyonu güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Törene Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Aile ve sosyal politikalar Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlu iş adamı Acun Ilıcalı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenocak: "Halı sahada spor yapılmasını önermiyorum"

Erzurum’da 26 düzensiz göçmen yakalandı

Trendyol 1. Lig 2025-2026 Sezonu fikstürü belli oldu

Erzurumlu sporcu Türkiye şampiyonu oldu, Milli takıma seçildi

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

29’ncu Sultan Sekisi toplantısı için bir araya geldiler

Çarşamba 24 ° / 9.9 °
Perşembe 25.4 ° / 10.4 °
Cuma 27.3 ° / 12.1 °