Bugün, 18 Mayıs 2025 Pazar

Uçar; “Yakutiyemize hizmetkâr olmayı sürdüreceğiz”

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle saha çalışmalarına hız verdi.

BELEDİYELER 11.02.2024 18:00:00 0
Uçar; “Yakutiyemize hizmetkâr olmayı sürdüreceğiz”


Görev süresi boyunca halkın içinde olan ve yaptığı her hizmette vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Uçar, Cumhur İttifakı olarak bu seçimlerden de yüzlerinin akıyla çıkmak için ellerinden geldiğince çok çalışacaklarını ifade etti.
Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Erzurum ‘a ve hemşerilerine layık hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizen Başkan Mahmut Uçar, “Hizmetlerimiz ve çabalarımız hız kesmeden sürecek. Halkımızdan alacağımız destekle bunu yapacağız. Hizmet siyaseti uzun soluklu bir iştir. Hedefimiz ve hesabımız halka hizmettir. Erzurum’un Tarihi Yüzü Yakutiyemize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bir haftada 287 işletmeye denetim

Atatürk Üniversitesi Güreş Takımı Serbest Stil A Klasmanda Türkiye Şampiyonu oldu

Erzurum'da araç yangını korkuttu

Gençlerden ecdada vefa

Erzurum'da tarıma güçlü destek

"Camiye gidiyorum" diye evden çıktı, 24 saattir kayıp

Misafir kirazında hasat vakti

Kurt kulağı çiçekleri açtı

Karayazı’da hortum ve fırtına enerji hatlarını vurdu

Uzundere’nin çiçek kadınları yılda 1 milyon fide üretiyor

Pazar 19.1 ° / 8.3 °
Pazartesi 17.2 ° / 5.4 °
Salı 17.3 ° / 3.7 °