Bugün, 22 Mayıs 2025 Perşembe

Yavuz Bingöl, Erzurum’da hayranlarıyla buluştu

Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Erzurum Miting ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenen konserde sanatçı Yavuz Bingöl sahne aldı.

GÜNCEL 24.08.2023 19:27:00 0
Yavuz Bingöl, Erzurum’da hayranlarıyla buluştu


On binlerce kişinin katıldığı konserde Yavuz Bingöl, 1985 yılında askerliğini Erzurum’da yaptığını, şehrin ekmeğinden suyundan içtiğini, bundan dolayı da Erzurum’un kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirtti. Aşıkların, dadaşların, İbrahim Erkal’ın şehri Erzurum’a, halkına sevgilerini ve saygılarını ileten Bingöl, kendisini yıllar sonra Erzurum halkıyla biraya getiren Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkürlerini iletti.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca Erzurum’da düzenlenen Palandöken Kültür Yolu Festivali 27 Ağustos Pazar günü sona erecek. Tüm festival detaylarına ise https://kulturyolufestivalleri.com/ dan ulaşılabilir.

Gençler türküleriyle dinleyenleri mest ettiler

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

38. Ulusal Dilbilim Kurultayı Erzurum'da başladı

Karayazı ters lale festivali başlıyor;

Uzundere'de midibüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Erzurum'da tarıma güçlü destek

"Camiye gidiyorum" diye evden çıktı, 24 saattir kayıp

Misafir kirazında hasat vakti

Kurt kulağı çiçekleri açtı

Karayazı’da hortum ve fırtına enerji hatlarını vurdu

Uzundere’nin çiçek kadınları yılda 1 milyon fide üretiyor

Perşembe 17.6 ° / 2.4 °
Cuma 19.5 ° / 6.3 °
Cumartesi 20.1 ° / 6.6 °